Speciaal voor MLD therapeuten geven we deze verdiepingsmodule. Tijdens deze anderhalve dag durende module gaan we dieper in op de ligging en het functioneren van het lymfe stelsel in met name het hoofd-hals gebied. Uiteraard komen de grote lymfeklieren in dit gebied uitgebreid aan bod. Juist de lymfebanen zijn een belangrijke speler bij klachten en problemen gerelateerd aan dit gebied. Wat zijn de structuren die direct invloed hebben op het functioneren van het lymfesysteem?

Uitgangspunt van deze verdieping is dat deelnemende MLD therapeuten in de praktijk een meerwaarde ervaren, bij het behandelen en in kaart brengen van het hoofd en hals gebied. Het is een praktijk gerichte verdieping. Waarbij ook zeker concrete problemen besproken worden.

Voor wie is deze module?

Speciaal voor onze gediplomeerde therapeuten die opgenomen zijn in het MLD register. Deze module telt niet mee als jaarlijkse bijscholing voor het MLD register.

De eerste dag van deze module besteden we aan theorie en palpatie op paarden. De tweede dag bestaat voor het grootste gedeelte uit dissecties.

Docenten: Natascha Bos en Janneke Koekkoek.

Les data en kosten

We geven deze module op meerdere data. Kijk hiervoor in de agenda. De eerste dag begint om 13 uur. We ronden om 17.30 af. Vanaf 12.30 ben je welkom en staat er koffie en thee klaar. De tweede dag begint om 9.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Vanaf 8.30 uur ben je welkom.

De kosten voor deze verdiepings module zijn € 295,00 (incl. btw) per persoon. Dit is inclusief koffie en thee, vergeet niet zelf je lunch mee te nemen. Wil je je aanmelden? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier.