Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Themadag Relatie tussen de nieren en het lymfesysteem

17 maart

Er blijken zeer interessante relaties te zijn tussen beide orgaansystemen. Beide hebben een filter functie en spelen een rol in het immuunsysteem. Maar er zijn veel meer interacties tussen beide orgaan systemen.

  • Wat is het gevolg van nier problemen op het lymfesysteem en haar functioneren?
  • Hebben nieren invloed op de oedeemgevoeligheid?
  • Hoe werken deze orgaansystemen samen?

Deze bijscholing is een echte verdieping, waarbij zowel de biochemie, fysiologie en pathologie aan bod komt. Hierdoor is deze dag ook een absolute meerwaarde voor osteopaten, fysiotherapeuten en dierenartsen.

Voor wie is deze dag?

Osteopaten, fysiotherapeuten, dierenartsen en iedereen die in het verleden minimaal de MLD basis opleiding heeft gevolgd. Voor de gediplomeerde therapeuten die in het MLD register staan is het verplicht om ieder jaar minimaal 1 bijscholingdag te volgen. Aangezien deze dag volledig uit theorie bestaat moeten de geregistreerde therapeuten tevens een MLD doedag meedoen voor het praktijk bijscholing gedeelte.

Opzet van de dag

Tijdens deze dag komt de relatie tussen nieren en het lymfesysteem aan bod. We geven deze dag samen met gast docent Dorothé Lueb van Evenwijs.

Lesdata en kosten

Deze dag begint om 09.30 uur. We ronden om 16.45 uur af. Vanaf 9.00 uur ben je welkom en staat er koffie en thee klaar. De kosten voor deze dag zijn € 195,00 (incl. BTW) per persoon. Dit is inclusief koffie en thee, vergeet niet zelf je lunch mee te nemen. Wil je je aanmelden? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier.

Gegevens

Datum:
17 maart

Locatie

Omgeving Friesland
Balk, Nederland + Google Maps