Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijscholing MLD – Lymfe en anatomie

31 maart

Speciaal voor deelnemers die de basis opleiding MLD al hebben gevolgd, geven we regelmatig bijscholingdagen. Tijdens deze dag gaan we dieper in op de relatie tussen anatomie en het lymfe systeem. Daarnaast krijg je extra informatie en een aantal nieuwe inzichten met betrekking tot het lymfe systeem en haar functioneren.

Voor wie is deze dag?

Speciaal voor onze deelnemers die in het verleden minimaal de basis opleiding al hebben gevolgd. Voor de gediplomeerde therapeuten die in het MLD register staan is het verplicht om ieder jaar minimaal 1 bijscholingdag te volgen. Aangezien deze dag volledig uit theorie bestaat moeten de geregistreerde therapeuten tevens een MLD doedag meedoen voor het praktijk bijscholing gedeelte.

Opzet van de dag

Tijdens deze dag komt de relatie tussen anatomie en het lymfesysteem aan bod. We geven deze dag samen met gast docent Janneke Koekkoek.

Lesdata en kosten

Deze dag begint om 09.30 uur. We ronden om 17.00 af. Vanaf 9.00 ben je welkom en staat er koffie en thee klaar. De kosten voor deze dag zijn € 195,00 (incl. BTW) per persoon. Dit is inclusief koffie en thee, vergeet niet zelf je lunch mee te nemen. Wil je je aanmelden? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier.

Gegevens

Datum:
31 maart

Locatie

Omgeving Noord-Brabant
Eindhoven, Nederland + Google Maps