Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijscholing MLD – Je lichaam als instrument

17 mei

Om manuele lymfe drainage te kunnen geven heb je toestemming nodig van het paard. Zonder een oprechte welgemeende JA krijgen we geen toegang, beweging en stroming in het lymfesysteem.

Om een paard uit te nodigen tot een JA, om de overgave voor een paard makkelijker te maken, om toestemming te krijgen gebruik je je eigen lichaam (waaronder je handen). Het effect wat je kan bereiken met je mld behandeling vergroot op het moment dat een paard zich opent en werkelijk JA zegt. Het parasympatische zenuwstelsel schept de voorwaarden voor herstel, regeneratie en het zelf genezend vermogen.

De staat van “zijn” van jouw lichaam, van jouw handen zijn hierin sturend en bepalend. Je lichaam is je “instrument”. Hoe meer zicht je hebt op je eigen processen, hoe bewuster je bent, hoe beter je jezelf kunt voelen, hoe makkelijker het wordt.

Deze bijscholing heeft als doel om je verschillende ervaringen op dit gebied te geven. Zodat je in contact komt met je lijf en meer inzicht en bewustzijn krijgt over wat er in je lichaam gebeurt. Om zo je lijf nog beter in te kunnen zetten in je contact met paarden.

We geven deze dag samen met gast docent Hanneke van Klaveren.

Lesdata en kosten

Deze dag begint om 09.30 uur. We ronden om 17.00 af. Vanaf 9.00 ben je welkom en staat er koffie en thee klaar. De kosten voor deze dag zijn € 195,00 (incl. BTW) per persoon. Dit is inclusief koffie en thee, vergeet niet zelf je lunch mee te nemen. Wil je je aanmelden? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier.

Gegevens

Datum:
17 mei

Locatie

Omgeving Apeldoorn
Beemte, Nederland + Google Maps