Speciaal voor deelnemers die de MLD basis opleiding hebben gevolgd organiseren wij regelmatig MLD doe dagen. Op deze dagen kan je paarden masseren onder het toeziend oog van een ervaren MLD therapeut. Je krijgt feedback  en kan veel vragen stellen over de praktijk. Het is een dag die gericht is op de praktijk. Met andere woorden om meer “meters” te maken in het geven van Manuele Lymfe Drainage aan paarden.

Het verschil met een Bijscholingsdag is dat er geen nieuwe theorie of inzichten worden gegeven. Het is een praktijkdag die aansluit op het niveau van de MLD basis opleiding.

Voor wie is deze dag?

De MLD doe dagen zijn toegankelijk voor iedereen die minimaal de MLD basis opleiding heeft gevolgd. Voor iedereen die examen wil gaan doen is deze dag een absolute aanrader.

Lesdata en kosten

De MLD doe dagen worden gegeven op verschillende data en locaties. Kijk voor een overzicht in de agenda. Deze dag begint om 11 uur. We ronden om 16.00 uur af. Vanaf 10.30 uur ben je welkom en staat er koffie en thee klaar. De kosten voor deze dag zijn € 75,00 (incl. Btw) per persoon. Dit is inclusief koffie en thee, vergeet niet zelf je lunch mee te nemen. Wil je je aanmelden? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier op de website van de Blauwe Hengst.