Een aantal interesante links naar websites van collega's en gerelateerde bedrijven.

 

Evenwijs geeft verschillende opleidingen, cursussen, themadagen en lezingen. Uitgangspunt is de Klinische Psycho Neuro Endocrino Immunologie, kortweg kPNI. Een wetenschap die ervan uitgaat dat systemen niet los van elkaar staan maar juist interacteren.

     
  De manier van werken van Kifungo kenmerkt zich door altijd vanuit verschillende perspectieven te spiegelen zonder oordeel en vanuit liefdevolle betrokkenheid. Daarbij de verantwoordelijkheid te laten bij de opdrachtgever. Dit betekent dat wij vanuit wederzijdse vrijheid met elkaar werken.
     
 

Bij Stal Karmie in De Bilt geeft Karmie les aan ruiters op alle niveaus. Ze helpt hen bij het ontwikkelen van een onafhankelijke, soepele zit en leert hen trainen op een manier waarop het paard zowel fysiek als mentaal optimaal kan presteren.

     
 

Hoefverzorging Marco Krul. Deze hoefspecialist bekapt paarden op natuurlijke en verantwoorde wijze. Hij gaat hierbij uit van de anatomie van de hoef.

     
 

Paardenrusthuis 't Was 't Weerd. Sinds april 2010 zijn wij gevestigd in Dwingeloo in Drenthe. Op deze plek konden we onze droom, een bijzonder en kleinschalig paardenrusthuis, realiseren. Een unieke plek in een unieke omgeving.

     
 

HCK Paarden Revalidatie kliniek. Het grote voordeel ten opzichte van andere therapieën is dat zwemmen 100% onbelast is. Hierdoor kunnen alle blessures behandeld worden.

     
  EquiLuck is een kleinschalig paardenrusthuis met plaats voor 9 paarden. De paarden worden ondergebracht in individuele stallen en in de wei hebben ze de beschikking over een verrijdbare schuilstal.
     
 

Graasvlees wordt geproduceerd in Sondel. Hier bevind zich de rundveehouderij waar de koeien dagelijks ontspannen buiten lopen en genieten van heerlijke grassen en kruiden, zodat zij in hun eigen tempo kunnen groeien, hierdoor ontstaat authenthiek vlees waar kracht in zit en wat erg smaakvol is.

     
 

Webfeatures is gespecialiseerd in de productie van internet videos. Mocht U een filmpje van uw paard willen hebben, dan bent U hier aan het juiste adres. Daarnaast bouwen wij websites, webshops en diverse internet applicaties.

     
 
Heb jezelf een website die aansluit op onze activiteiten en wil je graag een linkje op onze site ? Neem dan contact met ons op.