Janneke Koekkoek – Docent opleiding Epigenetische Medische basiskennis

Na haar afstuderen als dierenarts in 2007, bleef Janneke zoeken naar nieuwe inzichten en opleidingen om het lichamelijke en geestelijke welzijn van paarden zo optimaal mogelijk te begeleiden en verbeteren. Eerst schoolde ze zich verder in de communicatie met paarden, training en instructie. Gaandeweg liep haar pad meer richting de therapie en behaalde ze diploma’s als craniosacraal therapeut, manuele lymfedrainage therapeut en osteopaat voor paard en hond. Ook volgde ze cursussen in bodywork, fasciale therapie, voeding en medical taping. Anatomie en fysiologie heeft haar bijzondere interesse, waardoor ze aan veel dissecties deelnam. Het overbrengen van kennis en inzicht, d.m.v. onderwijs of tijdens het behandelen doet ze met veel plezier en enthousiasme.

 

Dorothé Lueb – Docent bijscholingdag

Wie is Dorothé? Dorothé is een begrip binnen haar vakgebied! Naast de lymfedrainage opleidingen die ze heeft gevolgd in onder andere Walchsee en Hannover is ze zich verder gaan verdiepen in de Klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Haar interesse in ziekte en gezondheid heeft haar, na tal van complementaire HBO opleidingen, op de universiteit van Gerona (Spanje) doen belanden. Daar heeft ze de European Master of Science in de Klinische Psycho-Neuro-Immunologie gevolgd.

Dorothé geeft sinds 1990 cursussen, themadagen en lezingen. Zij weet met een enorm enthousiasme over ziekte en gezondheid te vertellen. Haar kracht ligt erin, ingewikkelde zaken begrijpelijk en eenvoudig uit te leggen.

 

Hanneke van Klaveren – Docent bijscholingdag

De grootste drijfveer van Hanneke is om mensen te helpen in hun zoektocht naar wie ze in essentie zijn. Hanneke is begonnen met een dynamische baan in het bedrijfsleven, waarna ze een ander levenspad in is gegaan, het begeleiden van anderen in hun zoektocht. Naast behandelen vanuit haar kennis en het overdragen van kennis (deep learning) legt Hanneke vooral de nadruk in haar behandelingen op het werken met het LIJF en het laten ervaren in het LIJF.

Hanneke heeft o.a. de volgende diploma’s behaald: HBO Natuurgeneeskundig Massage- en Bewegingstherapeut aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam en HBO Haptotherapie aan het Instituut voor Toegepaste Haptotherapie in Berg en Dal.