Speciaal voor geregistreerde MLD therapeuten geven we regelmatig een bijscholing dag. Tijdens deze dag worden de puntjes voor iedereen weer op de “i” gezet. We gaan een deel van deze dag masseren zodat alle technieken weer even opgefrist worden. Daarnaast krijg je extra informatie en een aantal nieuwe inzichten met betrekking tot het lymfe systeem en haar functioneren. Uiteraard is deze dag ook zinvol en nuttig voor degene die de MLD basis opleiding hebben gevolgd en alleen hun eigen paard behandelen.

Voor wie is deze dag?

Speciaal voor onze MLD therapeuten geven we regelmatig bijscholing dagen. Deze dagen zijn natuurlijk ook toegankelijk voor iedereen die de MLD basis opleiding heeft gevolgd.

Opzet van de dag

In de ochtend dompelen we je onder in de theorie. Je krijgt vernieuwende en aanvullende informatie over het lymfesysteem. Waardoor je in feite “ge updated” blijft op dit vakgebied. Qua onderwerp en inhoud van het ochtend programma zijn er verschillende bijschoiling dagen. In de agenda staat vermeld wat het specifieke onderwerp is.

Na de lunch worden de puntjes voor iedereen weer op de i gezet in het praktijk deel. Alle technieken worden weer opgefrist en aangevuld met nieuwe informatie en inzichten over behandelen.

Lesdata en kosten

Onze bijscholing dagen worden gegeven op verschillende data en locaties. Kijk voor een overzicht en het onderwerp van de bijscholing in de agenda. Deze dag begint om 09.30 uur. We ronden om 17.00 af. Vanaf 9.00 ben je welkom en staat er koffie en thee klaar. De kosten voor deze dag zijn € 151,25 (incl. Btw) per persoon. Dit is inclusief koffie en thee, vergeet niet zelf je lunch mee te nemen. Wil je je aanmelden? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier.